fbpx
ditec lackkonservering

LACKSKYDD & LACKKONSERVERING

LACKSKYDDSBEHANDLINGAR

9 års garanti

DITEC ORIGINAL

Ditec® Original var den första lackkonserveringen på marknaden 1977 och har satt standarden inom lackskydd sedan dess.

Ditec® Original lackkonservering sker i fem steg och består av två polymerer i ett lager vardera. Det första lagret fyller igen lackens porer och förseglar den. Det andra lagret härdar med det första och bildar en mycket tålig skyddande hinna. Behandlingen skyddar lacken mot till exempel UV-strålar, gör underhållet enklare och håller lacken blank och fin. Med Ditec® Original lackkonservering återbehandlar vi lacken var 18:e månad.

9 års garanti

DITEC PREMIUM

Ditec® Premium är samma grundpaket som Ditec® Original men även de fristående behandlingarna: Glasbehandling, Fälgbehandling samt Textil- eller Skinnbehandling ingår.

3 års garanti

DITEC CERAMIC LIGHT

Ditec® Ceramic Light är en keramisk enkomponentsbehandling som är mycket smuts- och vattenavvisande samt ger bra skydd mot UV-strålar, föroreningar mm.
Behandlingen ger en fin glans och håller bilen mycket lättskött över tid.

Med Ditec® Ceramic Light lackbehandling gör vi en årlig kontroll av lacken på din bil och rengör den med anpassade metoder.

DITEC CERAMIC PLUS

Ditec® Ceramic Plus härdar efter applicering  och bildar då en glasklar skyddande yta och lacken framhäver en spegelblank yta.

Ditec® Ceramic Plus har en högre hårdhet och är starkare än Ditec® Ceramic Light, men har ett något mindre slitagemotstånd än Ditec® Ceramic Ultra. Med Ditec® Ceramic Plus får du en årlig kallelse för kontrolltvätt. Vi kallar det den årliga hälsokontrollen, utifrån hur bilen har skötts om under året kan vi samråda med dig som kund och avgöra det årliga underhållets omfattning. På detta sätt säkerställer vi att din bils lack alltid är optimal.

9 års garanti

DITEC CERAMIC ULTRA

Ditec® Ceramic Ultra är en unik keramisk tvåkomponentsbehandling. Ett första lager bildar en hård yta som skyddar mot mekanisk påverkan, UV-strålar och kemikalier. Nästa lager är hydrofobt och bildar en extremt hård, smuts- och vattenavvisande glaskeramisk yta som gör lacken på din bil skinande blank.

Ditec® Ceramic Ultra lackbehandling gör vi en årlig kontroll av lacken på din bil och rengör den med anpassade metoder.

Back to top