fbpx
Lediga tjänster

LEDIGA TJÄNSTER

SÄLJARE VÄSTBERGA

Tjänstebeskrivning

Som bilförsäljare på Exclusive Cars kommer du att jobba med ett sammansvetsat familjärt team med ett stort bilintresse. Arbetet består av att sälja nya och lätt begagnade personbilar, suvar och pickuper. Proaktiv kreativ försäljning krävs då vi ständigt strävar framåt. Du kommer i huvudsak att jobba med amerikanska märken som Ram Trucks, Dodge, Cadillac, Chevrolet, GMC, Toyota US, Ford US, Jeep.

Tjänsten avser heltids tillsvidareanställning där vi tillämpar sex månaders provanställning. Arbetstiderna är måndag till fredag 9:00–18:00 och varannan lördag 11:00-15:00

Vem söker vi?
Du har flera års erfarenhet av att jobba som framgångsrik bilförsäljare på ett bilföretag och har god förståelse för hur försäljningsprocessen fungerar. Tjänsten kräver att du har väldigt stort fokus på kundservice, är ordningsam, klarar av hög stress och har stor social kompentens.

Du är en bra organisatör med fallenhet för struktur, ordning och självständigt arbete.

Kvalifikationer

  • Du har flera års dokumenterad arbetslivserfarenhet som bilförsäljare.
  • Du har goda kunskaper i de olika finansieringsformer som tillämpas.
  • Du har datorvana och erfarenhet av att arbeta i säljstödsprogram för bilförsäljning.
  • Erfarenhet av amerikanska bilmärken är meriterande.
  • Flytande svenska i tal och skrift.
  • Engelska tillräcklig god för att bland annat kunna kommunicera både via tal och e-post med våra samarbetspartners i Nordamerika och Europa.
  • B-körkort är ett krav. C-körkort är ett plus.
  • Genuint bilintresse.

Personliga egenskaper
Du är serviceinriktad och kvalitetsmedveten samt har god samarbetsförmåga.

Effektivitet och noggrannhet är egenskaper som du värdesätter högt.

Du ska klara av att prioritera och samarbeta även under tidspress.

Vi erbjuder dig

En inspirerande och omväxlande arbetsplats där gott resultat belönas rikligt. Nya fräscha lokaler designade för god teamkänsla genom avdelningarna. Stort modernt gym som alla anställda får nyttja. Kontinuerliga teambyggande aktiviteter som gör att du snabbt kommer in i vår familjära känsla. En plats i bilbranschen där yrkesstolthet och långsiktigt tänk tar mycket plats. Här kommer du ständigt att stimuleras med nya spännande produkter och kundkontakter. Du kommer även rakt in i en spännande ny EV-bils era där vi tagit en marknadsledande roll för US modellerna.

Välkommen med din ansökan
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag 2023-04-15. Skicka din ansökan idag!

[email protected]

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

SPONTAN ANSÖKAN

Även om vi inte har några lediga tjänster som passar för tillfället är det alltid bra att knyta kontakt inför framtida lediga platser hos oss. Du är varmt välkommen att skicka in en spontan ansökan så hör vi av oss till dig om något dyker upp!

=
Back to top