fbpx
vanliga frågor och svar om bilimport.
vanliga frågor och svar om bilimport.

VANLIGA FRÅGOR & SVAR OM BILIMPORT

Läs några av de vanligaste frågor våra kunder har om direktimport.

Vi söker via vårt stora kontaktnät på flera olika marknader för bästa pris. Både i Nordamerika och Europa finns det ett bredare utbud av fordon och därför är möjligheten större att man kan finna rätt bil till rätt pris.
Samtliga begagnade bilar som vi hanterar beställer vi en Carfax upplysning på för att säkerställa att bilen har korrekt mätarställning och inte har råkat ut för något negativt som gör bilen ointressant att köpa in, som till exempel trafikolyckor eller naturkatastrofer.
Inom Europa tar det cirka 3-4 veckor för leverans, och från Nordamerika cirka 8-10 veckor. Vid fabriksbeställningar får man räkna med längre leveranstid.
Som Sveriges största fristående bilimportör lämnar vi givetvis garanti på alla bilar vi säljer. Vi levererar alla nya bilar med Solid Garanti 3 år / 10 000 mil inklusive fri Vägassistans och begagnade bilar med Solid Garanti 1 år / 3000 mil.
Läs gärna mer under Garantier.
Vi erbjuder både leasing och avbetalning till marknadsmässig ränta i samarbete med Nordea Finans och andra ledande finansbolag.
Läs mer under Finansiering.
Ja, ett bilbyte ska gå smidigt och vi försöker att alltid hjälpa kunden på bästa sätt. Passar inte inbytesbilen in i vår bilpark, använder vi oss av vårt kontaktnät och säljer bilen vidare direkt.
Ja, vi har två kompletta verkstäder i Stockholm. Båda våra verkstäder är auktoriserade för Cadillac, Chevrolet, Corvette, Dodge, Ram Trucks, Hummer
samt specialister på Chrysler, Ford US, Lincoln och Jeep.
Läs mer om vår Verkstad.
Back to top