fbpx

IMPORTERA BIL - USA IMPORT

Vi importerar din drömbil åt dig från Nordamerika / USA eller Europa. Ta hjälp av Sveriges största fristående bilimportör.

Exclusive Cars är idag en av Sveriges största fristående importör av premiumbilar. Med lång erfarenhet av bilimport och ett utbyggt kontaktnät kan vi hjälpa dig att hitta drömbilen från Nordamerika / USA eller Europa. Vi importerar nya och begagnade bilar som inte är äldre än fem år. Här följer en kort sammanfattning av hur en bilimport går till.

STEG 1: Vilken typ av bil söker du?
Kontakta oss genom att fylla i formuläret nedan eller ring på 08-449 20 40. När du talat om vilka önskemål du har så kontaktar vi dig för vidare diskussion.

STEG 2: Vi återkommer med en offert på din bilimport
Här får du som kund ett eller flera förslag på bilar som uppfyller dina krav. Offerten är givetvis kostnadsfri och du förbinder dig inte till något köp. Vi erbjuder finansiering, antingen leasing eller avbetalning även på de bilar som vi importerar på beställning.

STEG 3: Ett köpeavtal upprättas
När du bestämt dig upprättas ett avtal som reglerar pris, finansiering, handpenning, specifikation på bilen, leveranstid samt eventuellt inbyte. Därefter påbörjar vi processen genom att lägga en beställning på din bil hos någon av våra leverantörer. Inom Nordamerika tar det cirka 8-10 veckor och från Europa cirka 3-4 veckor till leverans. Vid fabriksbeställningar får man räkna med längre leveranstid.

Du är nu välkommen att hämta din bil!

Vi importerar din drömbil åt dig från Nordamerika eller Europa.

Beskriv vilken typ av bil du söker, så hör vi av oss med en kostnadsfri offert. Skriv gärna också om du har en inbytesbil eller andra önskemål.

OBS! Samtliga formulärfält måste vara ifyllda!

=
Back to top