fbpx

LÅT PROFFS SKÖTA DIN SERVICE! VI TAR HAND OM DIN BIL SOM OM DEN VORE VÅR EGEN Exclusive Cars Västberga Täby anläggning TVÅ FULLSERVICEANLÄGGNINGAR VI FINNS I BÅDE TÄBY OCH VÄSTBERGA

VÄLKOMMEN TILL EXCLUSIVE CARS VERKSTAD!

- Det enda team du och din bil behöver!

Exclusive Cars är en auktoriserad märkesverkstad vilket innebär en trygghet för dig som kund hos oss – Vi har mer än 30 års erfarenhet och är föregångare i branschen. Vår personal är specialutbildad och våra tekniker är certifierade av de biltillverkare vi företräder. Detta garanterar hög kvalitet och en säkerhet i att de arbeten vi utför är noggrant och korrekt gjorda.

Vi använder endast originalreservdelar, samt godkänd verkstadsutrustning och specialverktyg  när vi arbetar med din bil för att passform och kvalitet alltid ska motsvara de högt ställda kraven.

Programvaran i din bil kräver fabriksuppdateringar och ibland andra optimeringar för att din bil ska fungera på bästa sätt – något vi ordnar i samband med service eller reparation av din bil.
Biltillverkarna hittar kontinuerligt saker på befintliga modeller som behöver förbättras eller bytas ut. Det kan röra sig om delar som påverkar bilens säkerhet, funktionalitet eller prestanda.

Genom att kontakta en auktoriserad verkstad som Exclusive Cars kan du få kampanjer och bulletiner åtgärdat helt utan kostnad.

Du får din servicebok stämplad av en auktoriserad verkstad, vilket ger dig ett bra utgångsläge att få högsta möjliga andrahandsvärde den dag du säljer din bil.

Nedan kan du läsa mer information om de senaste modellerna från de tillverkare vi är specialister på samt auktoriserade av.

Jeep verkstad

KVALITETSSÄKRADE VERKSTÄDER

Våra verkstäder är kvalitetssäkrade av Dekra och vi även medlemmar av Sveriges Fordonsverkstäders Förening – SFVF.

Boka service

=

Våra verkstadschefer

Sofie Sellén

Sofie har varit med oss sedan uppstarten 2012 i Täby. Hon började som servicerådgivare och har utmärkt sig som noggrann och duktig planör. Hon brinner för kundservice och är spindeln i nätet. Bilintresset har funnits sedan barnsben då hon kommer från en verkstadsfamilj.
2019 tar hon över verkstaden i Täby som den yngsta verkstadschefen i Exclusive Cars historia.

Carl Hjortnäs

Carl som numera är verkstadschef i Västberga har tidigare även varit innehaft samma tjänst på vår anlägning i Täby.

Back to top