fbpx

Chevrolet Silverado High Country Midnight Erbjudande Sverige GM LÄS MER OM ERBJUDANDET! 2023 Chevrolet Silverado Sverige HELT NY DESIGN INIFRÅN OCH UT - UTFORSKA NYA SILVERADO HOS OSS IDAG! 2022 Chevrolet Silverado ZR2 Sverige CHEVROLET SILVERADO ZR2 2022 Chevrolet Silverado Sverige HELT NYA MODELLER! NYTT MODELLSEGMENT FÖR CHEVROLET SILVERADO HELEKTRISK BAKLÄM ÖPPNA OCH STÄNG BAKLÄMMEN FRÅN NYCKEL ELLER KUPÉN CHEVROLETS "POWER TAILGATE" ÄR FÖRST I VÄRLDEN!

UTFORSKA CHEVROLET SILVERADO IDAG!

=

MOTORVAL

Chevrolet Silverado finns tillgänglig med flera olika motoralternativ, med ett som garanterat passar bäst för just ditt ändamål!

Silverado V8 flexfuel E85 bensin

 

6.2L EcoTec3 V8

Chevrolet vidareutvecklar sin legendariska “small block” motor med “Dynamic Fuel Management” kombinerat med den helt nya 10-växlade automatlådan för en ännu mer effektiv bränsleförbrukning. Teknologin gör att motorn kan stänga av sju cylindrar samtidigt.

FLEXFUEL E85/BENSIN VÄGSKATT: 3000:-/år


 Effekt:

420 HK

 Vridmoment:

624 NM


Bränsleförbrukning: 4×4 modeller med 10-växlad låda

 Landsväg (ca):

1.18

 Blandad (ca):

1.38

 Stadskörning (ca):

1.47

 

 

3.0L Turbo Diesel

Chevrolet presenterar en helt ny motor i sin raka sexcylindriga Duramax turbo diesel, som paras ihop med den
10-växlade automatlådan som standard.

VÄGSKATT: 20 035:-/år


 Effekt:

305 HK

 Vridmoment:

671 NM


Bränsleförbrukning: 4×4 modeller med 8-växlad låda

 Landsväg (ca):

0.81

 Blandad (ca):

0.94

 Stadskörning (ca):

1.02

 

 

5.3L EcoTec3 V8

Även 5.3L motorn utrustas med nya teknologin “Dynamic Fuel Management” för ett effektivare sätt att spara bränsle. Här gäller den 8-växlade automatlådan och ett lägre effektuttag som hamnar på 355 HK.

VÄGSKATT: 26 948:-/år


 Effekt:

355 HK

 Vridmoment:

519 NM


Bränsleförbrukning: 4×4 modeller med 8-växlad låda

 Landsväg (ca):

1.07

 Blandad (ca):

1.31

 Stadskörning (ca):

1.47

 

TEKNIK

Hästkrafter och vridmoment är viktigt, men när det kommer till släpkörning är inte kraft allt.
Det är därför Chevrolet Silverado är utrustad med avancerad trailer-teknologi för att du ska känna dig trygg bakom ratten.

10-STEGAD AUTOMATLÅDA

Chevrolet Silverado är utrustad med en helt ny Hydra-Matic 10-stegad automatväxellåda som återfinns i många av märkets modeller. Den nya 10-växlade lådan innebär bättre bränsleekonomi och prestanda än de motsvarande 8-och 6-växlade lådorna som kontinuerligt kommer ersättas.

Den nya 10-växlade lådan är förbättrad på alla fronter, med bättre acceleration vid låga och mellanhöga varvtal och samtidigt lägre varvtal vid motorvägskörning.

Chevrolet Silverado dynamic fuel management

DYNAMIC FUEL MANAGEMENT

Chevrolets “Dynamic Fuel Management” system är en ny bränsleparande teknik som innebär att motorn stänger av flera cylindrar i taget, så mycket som sju cylindrar vid behov.

Alla cylindrar i motorn är kopplade till “avaktiverings-armar” som kan hålla ventilerna stängda vilket i sin tur “avaktiverar” cylindern och sparar därmed bränsle. Enkelt sammanfattat kan man säga att man sparar mer bränsle på att låta färre cylindrar skapa den önskade effekten än att låta fler cylindrar arbeta samtidigt för samma resultat.

ADAPTIVE RIDE CONTROL

Nya Chevrolet Silverado är utrustad med ett av världens mest avancerade stötdämparsystem.

Det sofistikerade systemet “Adaptive Ride Control” med adaptiva stötdämpare med sensorer vid varje hjul som känner av bilens rörelseskillnad i höjd, sidled och lutning. Enheterna uppdateras varannan millisekunden i ett kontinuerligt intervall mellan den mjukaste och hårdaste dämnpningen som respons till ändringar i marken framför och under bilen.

Bilen samlar data i fordonets ECU som utvärderar sensorernas signal och justerar sedan kompressionen i stötdämparna helt individuellt. Tack vare att hela den loopade processen äger rum inom två millisekunder får både förare och passagerare en maximal komfortupplevelse då bilen nästintill svävar fram längs vägen.

Chevrolet Silverado stötdämpare adaptive ride control
2023 Chevrolet Silverado släpkörning

SLÄP- OCH DRAGVIKTSFAKTA

Nya Chevrolet Silverado har inkluderat flera nya högteknologiska hjälpmedel och funktioner som assisterar och underlättar släpkörning. Systemen “Trailering System” som ger dig checklistor och info om släpet, som däcktryck, däcktemperatur och servicepåminnelser. “Hitch Guidance” använder sig av backkameran för att enklare placera bilen vid påkoppling av släp.

 Dragvikt:

3500kg

 Lastkapacitet (ca):

700 kg

Silverado Trailering släpkörning
Silverado Trailering släpkörning
Silverado Trailering släpkörning hitch guidance

TRAILERING SYSTEM

Här har du fullständig kontroll över ditt släp. Systemet erbjuder tex. Inbyggd checklista innan avfärd, namnge och spara flera olika släp, testläge av släpets lampor och servicepåminnelser för släpet.

SILVERADO VAKTAR DITT SLÄP

Först i världen med denna funktion, kan Chevrolet Silverado larma dig med hjälp av bilens lampor och signalhorn om ditt släp skulle kopplas loss under tiden bilen står parkerad.

HITCH GUIDANCE

Med hjälp av en dynamisk guideline som integreras på skärmen när du aktiverar “Hitch Guidance” på backkameran, blir det lättare att koppla på ett släp på egen hand. “Hitch View” ger dig möjligheten att zooma in på släpet för att göra kopplingen ännu enklare.

FYRHJULDRIFT

Välj mellan tvåhjulsdrift eller två olika sorters fyrhjulsdrift, “4×4 LÅG eller HÖG” med ett enkelt knapptryck. I läget “AUTO” möjliggörs en aktiv fyrhjulsdrift som rycker in blixsnabbt vid behov, men samtidigt inte försummar bilens svängradie och smidighet vid övrig körning.

Chevrolet Silverado finns utrustad med “Automatic locking rear differential” med “Eaton® Locker” som reagerar på millisekunder i situationer med dåligt grepp, även i den mest svårframkomliga terrängen.

Silverado 2023 offroad ZR2
Drive mode selector

DRIVE MODE SELECTOR

Vägen framför dig är inte alltid fin och jämn, men med hjälp av funktionen
“Drive Mode Selector” kan du enkelt justera bilens prestationsförmåga med en enkel rattvridning. Tillgängliga lägen är:

 • Tour
 • Sport
 • Tow/Haul
 • Off-Road
 • Terrain
 • Snow/Ice

Z71 OFFROAD-PAKET

“Z71 Offroad Package” finns tillgängligt till samtliga modeller och innehåller föjande:

 • Z71 Offroad Rancho stötdämpare
 • Hill Descent Control
 • Hasplåtar för extra skydd undertill
 • “High Capacity Air filter” Tåligare luftfilter
 • Z71 emblem
Z71 offroad paket

INTERIÖR

OMDESIGNAD LUFTIGARE KUPÉ

Kupén i nya Silverado är större på alla sätt, mer axelutrymme, större baksäte och klassens bästa ben- och huvudutrymme i fram. 
chevrolet silverado interiör

13.4" TOUCHDISPLAY INFOTAINMENT

Interiören erbjuder rymlig och funktionell komfort med matchande teknologiska bekvämligheter. Och med den tillgängliga 13,4″  infotainmenttouchdisplayen och 12,3″ diagonal “Driver Information Center” finns all information du behöver när du är på vägen, precis där du vill ha den.

chevrolet silverado interiör display touchscreen
2023 silverado växellåda växelspak

ELEKTRONISK VÄXELVÄLJARE

Chevrolet Silverado lämnar den klassiska rattväxelspaken bakom sig och nu hittar föraren istället en elektronisk växelväljare ihopparad med den effektiva 10-växlade automatlådan.

LÅT MUSIKEN FLÖDA

Bose Premium Sound System med 7 högtalare i exklusiv design bjuder på en fullskalig musikupplevelse med fylligt ljud tack vare “Richbass Woofer” baslådan.

chevrolet silverado bose premium sound system

KOMFORT

 • Kylfläktar i framstolarna
 • Stols- och ryggvärme fram
 • Läderpaneler
 • Lackerade paneler
 • Två-zons klimatanläggning
 • Regnsensor
 • Eljusterbara pedaler
 • Fjärrstart
 • Rattvärme
 • Crew Cab: benutrymme bak 1102 mm
 • Double Cab: benutrymme bak 895 mm

PRAKTISKT

 • Elinfällbara backspeglar
 • Öppningsbar glaslucka mot flak
 • Stor mittkonsol med praktiska fack och två st USB-portar
 • Uppfällbara bakstolar
 • Backkamera med parkeringsensorer
 • Dubbla handskfack

TEKNIK

 • Apple CarPlay/Android Auto
 • Bluetooth för ljudstreaming
 • Röststyrd bluetooth för telefon
 • Europanavigation (Tillval)
 • Kollisionsvarnare
 • Trådlös laddning för mobilen
 • Tre USB-portar för laddning
 • High Beam Assist, automatisk avbländning av helljus.
 • Safety Alert Seat
 • BOSE Premium Sound System
silverado heads up display
förvaring i stol silverado
silverado komfort kupe

HEAD-UP DISPLAY

För att hjälpa dig att hålla blicken på vägen erbjuder Chevrolet Silverado en 15″ diagonal “Head-up Display” som projicerar information som din hastighet, navigering och tillgängliga aktiva säkerhetsnotiser på din vindruta.

FÖRVARING I BAKSÄTET

Två smarta förvaringsutrymmen placerade i baksätets rygg, samt under baksätet och en enorm centerkonsol i baksätet erbjuder allt utrymme du kan tänkas behöva för dina saker du har med på resande fot.

KOMFORTABEL KUPÉ

Den nya kupén är större på alla vis – Mer axelutrymme, större baksäte och klassens bästa huvud- och benutrymme i framsätet.

EXTERIÖR

SJÄLVSÄKER OCH MED MASSOR AV ATTITYD

Helt ny design och med hela åtta olika utseendepaket att välja mellan, sticker din Silverado ut från mängden.
chevrolet silverado 2023

HELT NY DESIGN

Den nya tuffa, böljande designen är inte enbart för syns skull. Arbetsförmågan står i centrum, med mer muskelkraft längs vägen kombinerat med förbättrad aerodynamik. Och med åtta unika utseendepaket, alla med unika designer och förmågor, finns det garanterat en Silverado som passar dig.

Silverado bold design
Chevrolet Silverado Durabed flak

KLASSENS MEST FUNKTIONELLA FLAK

Chevrolet tog den mest utsatta delen på en pickup, nämligen flaket, och omdesignade det för att bli lättare, större och starkare. “Durabed” kombinerar höghållfast rullformat stålflak, mer volym än någon annan pickup och 12 lastöglor som standard, och upp till 21 stycken tillgängliga. Varje ögla klarar en kraft på hela 227kg.

Flaket är både längre, bredare och djupare än tidigare modeller, med så mycket som upp till 20% mer volym än andra konkurrenter. Flaket klarar ett tryck på hela 500 Megapascal en ökning från 340 Megapascal på föregående modell.

Med innovativa nya lösningar som marknadens första elstyrda flak, som går att både öppna och stänga från nyckeln erbjuder nya Silverado det mest funktionella flaket av alla pickuper i klassen.

Silverado smart fotsteg
Silverado eluttag på flaket
elstyrd bakläm

SMART FOTSTEG

Det helintegrerade “Smarta fotsteget” har blivit större på nya Silverado vilket gör det ännu enklare att komma åt saker som ligger på flaket utan att behöva fälla ned baklämmen.

ELUTTAG PÅ FLAKET

Längst bak på flaket hittar man ett eluttag på 110/120V och LED-belysningen har uppdaterats för att ge användaren ännu bättre sikt vid arbete på flaket i dåligt ljus.

ELSTYRD BAKLÄM

Välj mellan tillvalen “Power Release Tailgate” som dämpar baklämmen vid öppning, antingen från nyckeln eller inifrån kupén – och den helelektriska
“Power Up/Down Tailgate” funktionen som låter dig styra baklämmen helt och hållet från din nyckel eller i kupén. Den elstyrda baklämmen finns tillgänglig på LTZ modellen och är standard på High Country.

chevrolet silverado aerodynamik

FÖRBÄTTRAD AERODYNAMIK

530 timmar av aerodynamiska tester ledde till en utformning med 7.5% bättre luftmotstånd än tidigare modeller. Tack vare utformningen runt grill, stötfångare och de främre hjulhusen minskar trycket och luftmotståndet minskar.

Aktiva spjäll i grillen minskar luftmotståndet såväl som ger motorn bättre kylning.
Luftflödesbågar längs med flaket i kombination med en integrerad spoiler leder luften ned mot baklämmen med särskilda konturer.

LÄTTARE OCH STARKARE

Nya Chevrolet Silverado är upp till 204 kg lättare än tidigare modeller tack vare användandet av mixade material och avancerad tillverkning av stålramen som sparar in 40kg men samtidigt får 10% mer vridstyvhet.

Minskad vikt uppnås också tack vare aluminiumdörrar, huv och bakläm i kombination med olika sorters stålkonstruktioner genomgående i hela bilen.
80% höghållfast stål som varierar mellan 2-5 mm i tjocklek, optimerat med hjälp av rullformning, hydroformning och traditionell tryckformning gör nya Silverado både lättare och starkare.

chevrolet silverado stålram aluminium

MODELLER

VÄLJ DIN CHEVROLET

Nya Chevrolet Silverado finns i flertalet modeller och utföranden. Utforska de olika utförandena nedan.
Chevrolet Silverado 2024 line up LTZ RST high country trail boss

HYTT- OCH FLAKVERSIONER

Utforska de olika utföranden på flak och mått på Chevrolet Silverado.

Chevrolet Silverado crew cab

CREW CAB: 5.75' BOX

 • Last minimum bredd: 1286 mm
 • Last maximum bredd: 1814mm
 • Lastvikt: ca 700 kg
 • Bilbredd: 2063 mm
 • Benutrymme bak: 1102 mm
 • Volym: 1781 L
Chevrolet Silverado crew cab

CREW CAB: 6.6' BOX

 • Last minimum bredd: 1286 mm
 • Last maximum bredd: 1814 mm
 • Lastvikt: ca 700 kg
 • Bilbredd: 2063 mm
 • Benutrymme bak: 1102 mm
 • Volym: 2030 L
Chevrolet Silverado doublecab

DOUBLE CAB: 6.6' BOX

 • Last minimum bredd: 1286 mm
 • Last maximum bredd: 1814 mm
 • Lastvikt: ca 700 kg
 • Bilbredd: 2063 mm
 • Benutrymme bak: 895 mm
 • Volym: 2030 L

UTRUSTNINGSUTFÖRANDEN

RST
Chevrolet Silverado RST
 • 5.3L V8 EcoTec3 eller 2.7L Turbo
 • Crew Cab eller Double Cab
 • Full LED-belysning runtom
 • Lackerade stötfångare
 • Lackerade handtag
 • Lackerad mittsektion i grillen
 • Svart “Bowtie” logo i grillen
 • Svarta dragöglor
LTZ
Chevrolet Silverado LTZ
 • 5.3L V8 EcoTec3 eller 6.2L V8 EcoTec3
 • Crew Cab eller Double Cab
 • 5.75, 6.5 eller 6.6 (Double cab) fot flaklängd
 • Kromad grill
 • Kromade stötfångare fram och bak
 • Kromad ram runt grill
 • Kromade strålkastarinlägg
 • Kromade dörrlister
 • Kromade dörrhandtag
 • Kromade justerbara “Trailering Mirrors” med värme, integrerad blinkers samt backlyse som tillval
 • “Suspension Package” med fjädring anpassad för släpkörning
 • “Suspension Package High Performance” som tillval
 • Avancerade “Trailering” funktioner för släpkörning
 • Förvaring i golvkonsol som tillval
 • Trådlös laddning

SPECIALMODELLER

LT TRAIL BOSS
Chevrolet Silverado LT Trail Boss
 • Endast 5.3L EcoTec3 V8
 • Endast Crew Cab
 • 5.75 eller 6.6 fot flaklängd
 • Grövre luftfilter som standard för att fånga smuts (finns som tillval på övriga modeller)
 • Hill Descent Control som standard (finns som tillval på övriga modeller)
 • Svart “Bowtie” logo i grillen
 • Röda dragöglor
 • Dubbla utblås bak
 • Trailering package
 • Z71 Offroadpaket:
 • Heldiffad bakaxel
 • Hasplåtar
 • Rancho offroad-stötdämpare
 • 18″ fälgar med Goodyear Duratrac offroaddäck
 • Z71 fjädring med 2″ originalhöjning
 • Unika Z71 instegslister
HIGH COUNTRY
Chevrolet Silverado High Country
 • 5.3L V8 EcoTec3 eller 6.2L V8 EcoTec3
 • Finns enbart som Crew Cab
 • 5.75 eller 6.5 fot flaklängd
 • Unik tvåfärgad grill
 • Unik inredning, säten samt ratt med värme
 • Unika “High Country” instegslister i borstad aluminium
 • Lackerade stötfångare fram och bak
 • Polerade utblås
 • 6″ “Wheel to wheel” Kromade fotsteg
 • Kromade dragöglor
 • Parkeringssensorer fram- och bak
 • Sportigare stolar
 • Elfotsteg som även rör sig bak till flaket
 • Eljusterbara pedaler
 • Utökat “Driver Alert Package” med aktivt filhållningssystem, PDC fram och bak samt kollisionsvarning med aktivt säte
 • “Intellibeam” strålkastare med automatik
 • “LED-reflector” HID belysning med LED-belysning runtom
 • BOSE Premium Soundsystem, med sju högtalare och subwoofer
 • Förvaring i golvkonsol
 • Färgmatchande mattor med textilinlägg fram och bak
 • Trådlös laddning av mobiltelefon
 • Skyddande svart “halkfri” yta på flaket
 • Spray-in bedliner som standard
 • Flyttbara lastöglor upptill
 • Helelektrisk bakläm med fjärrstyrning
 • 8″ diagonal digital display “Driver Information Center”
Trail boss interiör
high country interiör
chevrolet silverado zr2 offroad model

CHEVROLET SILVERADO ZR2

BOLD IS JUST THE BEGINNING
silverado ZR2 interior

OFFROAD GAME ON POINT!

När vägen inte längre räcker till är det Silverado ZR2 som gäller – En offroadfokuserad modell med fabrikshöjning, offroadstötfångare och stora hasplåtar i aluminium undertill.

Självklart är kupén fortfarande utrustad med alla bekvämligheter som den 13.4″ stora infotainment touchdisplayen, och den 12.3″ stora instrumentklustret.

33″ Goodyear Wrangler Territory Mud Terrain däck ser till att du tar dig fram i all terräng.

MULTIMATIC DSSV STÖTDÄMPARE

Multimatic DSSV (Dynamic Suspensions Spool Valve) stötdämpare är en av världens bästa dämpare och återfinns inom racingvärlden där bla. Red Bull vann sina fyra raka världsmästerskap i Formel 1 med denna typ av stötdämpare. Endast ett fåtal bilmodeller för gatubruk världen över har dessa dämpare installerade.

Även om tekniken med hastighetskänslig dämpning inte är något nytt, erbjuder DSSV spool-ventiler en mycket högre grad av repetering, förutsägbarhet och noggrannhet vid inställning jämfört med traditionella stötdämpare.

Eftersom DSSV-dämpningskurvor är förutsägbara kan de enkelt beräknas med hjälp av matematiken som styr hydrauliska ekvationer, vilket resulterar i ett stätdämparsystem med otroligt bra offroadprestanda.

multimatic dssv stötdämpare zr2 silverado
GMC Sierra Denali Exclusive Cars

GMC SIERRA 1500

SYSTERMODELLEN FRÅN GMC

GMC Sierra är en fristående modell från samma tillverkare som Chevrolet Silverado,
General Motors, men lanseras som ett helt eget märke med en lyxigare touch och design.

 

EN LYXIGARE INSIDA & DJÄRVARE UTSIDA

Invändigt har GMC Sierra Denali en lyxigare känsla med förhöjd komfort, lägre bullernivå samt invändiga material som äkta trä och aluminium som andas hög kvalitet och premiumkänsla.

Utrustningsmässigt hittar du innovativa tekniska funktioner som “Multicolor Head-Up Display” som visar information direkt i vindrutan, samt “Rear Camera Mirror” – se vad backkameran ser i din backspegel. Detta ger dig en bredare synfält utan något i vägen, och du kan även zooma i bilden.

gmc sierra interiör
gmc sierra 1500 bakläm

MULTIPRO BAKLÄM MED 6 OLIKA LÄGEN

GMC Sierra kommer utrustad med helt nya baklämmen Multipro Tailgate, som har hela 6 olika konfigurationer – Allt för att underlätta tillgängligheten både på och kring flaket.

SÄKERHET

STARK. SMART. SÄKER

När det kommer till säkerhet kombinerar nya Silverado hjärna med muskler med en höghållfast stålram och aktiva säkerhetsfunktioner för skydda dig och undvika olyckor på vägen. 
Döda vinkeln varning

DÖDA VINKELN VARNINGSSYSTEM

Chevrolet Silverado är utrustad med systemet “Lane Change Alert” med funktionen “Side Blind Zone Alert” som varnar föraren vid oavsiktligt filbyte samt håller föraren uppmärksam på fordon som befinner sig i bilens döda vinkel.
“Lane Keep Assist” styr automatiskt tillbaka bilen om du är på väg att byta fil omedvetet.

REAR CROSS TRAFFIC ALERT

När du har växellådan i backläge aktiveras funktionen “Rear Cross Traffic Alert” som varnar föraren för korsande fordon som snabbt närmar sig från vänster eller höger sida. Denna funktion kommer väl till användning när du backar ut från tex. uppfart med skymd sikt eller en trång parkeringsruta.

Silverado rear cross traffic alert
Chevrolet Silverado forward cillision alert
Chevrolet safety alert seat
Chevrolet HD surround vision

KOLLISIONSVARNARE

Om systemet upptäcker att en situation uppstår som kan orsaka frontalkollision utfärdas en varning till föraren och vid låga hastigheter aktiveras funktionen “Forward Automatic Braking” som automatiskt bromsar bilen om föraren ej trycker foten på bromspedalen vilket kan lindra och till och med förhindra en kollision.

SAFETY ALERT SEAT

Detta GM-patenterade “Safety Alert Seat” är sammankopplat med bilens övriga säkerhets- och varningssystem och varnar föraren med hjälp av vibrationer i sätet istället för varningsljud.

360° HD SURROUND VISION

Chevrolets 360° kamerasystem “HD Vision Surround” ger dig snabbt och enkelt full kontroll på din omgivning och underlättar när du backar eller behöver manövrera bilen i trånga utrymmen. Genom ett par enkla knapptryck kan du hoppa mellan backkamera, frontkamera, byta till 180° vidvinkel-läge fram och bak samt zoom-lägen i fågelperspektiv både fram och bak.

GÖR DIN BIL PERSONLIG! VI ARBETAR MED LEVERANTÖRER AV ABSOLUT HÖGSTA KVALITET! OFFROAD ELLER STREET? VI HAR TILLBEHÖREN OAVSETT VILKEN LOOK DU STRÄVAR EFTER!

TILLBEHÖR

GÖR DIN BIL PERSONLIG!

Vi har tagit fram ett stort antal tillbehör och tjänster till din Chevrolet Silverado. Du finner både original som eftermarknadstillbehör som tex;
 • Flaklock
 • Flakkåpor
 • Fotsteg
 • Höjningssatser
 • Sänkningssatser
 • Trimchip
 • Sportluftfilter
 • Skärmbreddare
 • Frontbågar
 • Offroadhjul
 • Sporthjul
 • Serviceavtal
 • Extraljus
 • Extraljusramper
 • Rostskydd
 • Lackstift
 • Lackskydd
 • Avgassystem

Bakflip MX4

Tredelat flaklock i aluminium i mattsvart, inklusive montering. Välj till 5,8 eller 6,6 fots flak.

Art. nummer: CV0013

Röda dragöglor

Röda dragöglor, inklusive montering,

Art. nummer: CV0057

LED PRO backljus

LED PRO CREE UltraLight 18W backljus, inklusive montering.

Art. nummer: CV0118

6" Fotsteg

Original rektangulära 6” fotsteg i svart, inklusive montering.

Art. nummer: CV0008

Skärmbreddare

Skärmbreddare som ger bilen ett tuffare utseende, inklusive montering.
Obs, ej lackerade.

Art. nummer: CV0024

Svarta stänkskydd

Svarta stänkskydd fram och bak (bak med Bowtie-logo), inklusive montering. Rekommenderas till alla bilar, speciellt för de som är utrustade med fotsteg.

Art. nummer: CV0027

Vindavvisare för motorhuv

Vindavvisare för motorhuv i krom, inklusive montering.

Art. nummer: CV0009

Flakbåge

Flakbåge i tuff design, hytthög och formanpassad, inklusive montering. Obs, kan ej kombineras ihop med flaklock eller liknande.

Art. nummer: CV0018

Innerskärmar bak

Innerskärmar bak, inklusive montering.

Art. nummer: CV0023

Vindavvisare för sidorutor

Vindavvisare för sidorutor i tonad plast, inklusive montering.

Art. nummer: CV0020

Förvaringslåda

Praktisk förvarningslåda, placeras under baksäte.

Art. nummer: CV0011

Flakskydd

Original flakskydd i hårdplast, inklusive montering. Välj till 5,8 eller 6,6 fots flak.

Art. nummer: CV0025/58

TRYGGHET

GARANTI

Din Silverado levereras alltid med Exclusive nybilsgaranti 3 år / 200 000 km!
Garantin gäller för skador som inträffar i EU/EES.
icon_trygghet-150x150

TRYGGHET

icon_assistans-150x150

VÄGASSISTANS

icon_years-150x150

TRE ÅR

icon_mil-150x150

200 000 KM

icon_eu-150x150

HELA EUROPA

ROSTSKYDD

Exclusive Cars levererar samtliga nya Chevrolet Silverado med fullständigt rostskydd för att ge dig som kund en extra trygghet och garanti utöver fabrikens specifikationer.

Dagens bilar levereras ofta med undermåligt rostskydd från fabrik och kan redan vid leverans ha tydliga tecken på rostangrepp. En rostskyddsbehandling förlänger livet på din bil, ger den bättre andrahandsvärde och besparar dig framtida reparationer.

DETTA OMFATTAR VÅR ROSTSKYDDSBEHANDLING

Underrede med slitskydd

Motorutrymme

Motorhuv

Dörrar

Bakläm

Balkar och hålrum med invändig behandling

Nedan visas ett exempel på en fabriksny pickup där underrede och bakaxel blivit omgående rostangripet samt hur bilen efter det blästras och sedan rostskyddas.

Ford F-150 Rostskyddsbehandling
Ford F-150 Rostskyddsbehandling
Ford F-150 Rostskyddsbehandling

CHEVROLET AUKTORISERAD VERKSTAD SPECIALUTBILADE TEKNIKER, ORIGINALDELAR OCH RÄTT INSTRUMENT. LÄS MER & BOKA SERVICE exclusive cars västberga TVÅ FULLSERVICE-ANLÄGGNINGAR VI FINNS I VÄSTBERGA & TÄBY LÄS MER & BOKA SERVICE TVÅ FULLSERVICE-ANLÄGGNINGAR VI FINNS I VÄSTBERGA & TÄBY LÄS MER & BOKA SERVICE

VERKSTAD – VI ÄR EN AV SVERIGES STÖRSTA USA-BILVERKSTÄDER

Exclusive Cars verkstäder har tillgång till all information, specialverktyg och diagnosinstrument för att utföra service, reparationer samt mjukvaruuppdateringar enligt tillverkarens instruktioner och krav. Det i kombination med originaldelar, oljor och vätskor försäkrar din bils absoluta välmående som samtidigt säkerställer att både garanti och försäkring gäller vid exempelvis maskinskada.

Vår ambition är att ge både dig och din bil just detta – en professionell och positiv verkstadsupplevelse.

Läs mer om vår verkstad samt boka din service!

TIPS: Läs mer om de två andra pickuperna i “The Big Three”; Ram Trucks 1500 och Ford F-150.

Back to top