fbpx

DODGE - AUKTORISERADE ÅTERFÖRSÄLJARE

DODGE - AUKTORISERADE ÅTERFÖRSÄLJARE

Vad innebär det att vi är auktoriserade?

Exclusive Cars är auktoriserade återförsäljare samt servicepartner för Dodge vilket ger dig som kund en rad unika fördelar som kund hos oss:
Kunskap, långsiktighet och framförallt trygghet för dig som kund hos oss – Vi har mer än 25 års erfarenhet i branschen och vår personal är specialutbildad med tekniker certifierade av Dodge och vi använder alltid godkänd verkstadsutrustning och specialverktyg.

Vi använder alltid originalreservdelar och uppdaterar programvaran med den senaste versionen för just din bil. Du får din servicebok stämplad av en auktoriserad verkstad, vilket ger dig ett bra utgångsläge att få högsta möjliga andrahandsvärde den dag du säljer din bil.

Som auktoriserad återförsäljare har vi möjlighet att leverera bilar, både nya och lättare begagnade, med omfattande garantier i ryggen.

Biltillverkarna hittar kontinuerligt saker på befintliga modeller som behöver förbättras eller bytas ut. Det kan röra sig om delar som påverkar bilens säkerhet, funktionalitet eller prestanda.
Genom att kontakta en auktoriserad verkstad som Exclusive Cars kan du få kampanjer och bulletiner åtgärdat helt utan kostnad.

auktoriserade av ram trucks dodge chevrolet hummer cadillac ditec
Back to top