Täby, verkstad: 08–630 37 90 Västberga, showroom och verkstad: 08-449 20 40

fragorochsvar

Läs några av de vanligaste frågor våra kunder har om direktimport

 

 • Lönar det sig att direktimportera?
  Vi söker via vårt stora kontaktnät på flera olika marknader för bästa pris. Både i Nordamerika och Europa finns det ett bredare utbud av fordon och därför är möjligheten större att man kan finna rätt bil till rätt pris.

 • Kan man lita på historiken på importerade bilar?
  Samtliga begagnade bilar som vi hanterar beställer vi en Carfax upplysning på för att säkerställa att bilen har korrekt mätarställning och inte har råkat ut för något negativt som gör bilen ointressant att köpa in, som till exempel trafikolyckor eller naturkatastrofer.

 • Hur lång tid tar det innan man får sin bil?
  Inom Europa tar det cirka 3-4 veckor för leverans, och från Nordamerika cirka 8-10 veckor. Vid fabriksbeställningar får man räkna med längre leveranstid.

 • Lämnar ni några garantier?
  Som Sveriges största fristående bilimportör lämnar vi givetvis garanti på alla bilar vi säljer. Vi levererar alla nya bilar med Solid Garanti 3 år / 10 000 mil inklusive fri Vägassistans och begagnade bilar med Solid Garanti 1 år / 3000 mil.
  Läs gärna mer under Garantier.

 • Erbjuder ni finansiering?
  Vi erbjuder både leasing och avbetalning till marknadsmässig ränta i samarbete med Nordea Finans och andra ledande finansbolag.
  Läs mer under Finansiering.

 • Tar ni inbyten?
  Ja, ett bilbyte ska gå smidigt och vi försöker att alltid hjälpa kunden på bästa sätt. Passar inte inbytesbilen in i vår bilpark, använder vi oss av vårt kontaktnät och säljer bilen vidare direkt.

 • Har ni verkstad?
  Ja, vi har två kompletta verkstäder i Stockholm. Båda våra verkstäder är auktoriserade för Cadillac, Chevrolet, Corvette, Hummer samt specialister på Ford US och Dodge.
  Läs mer om vår Verkstad.